Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7300 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7300

Tämä kannettava tietokone on Dell Latitude 7300. Se on luotettava ja tehokas kannettava, joka sopii erinomaisesti työkäyttöön. Dell Latitude -sarja on tunnettu kestävyydestään ja suorituskyvystään, ja tämä malli ei ole poikkeus.

Dell Latitude 7300:ssa on tyylikäs ja ohut muotoilu, joka tekee siitä helpon kuljettaa mukana. Se on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa terävän ja selkeän kuvan. Kannettavassa on myös tehokas suoritin ja riittävä määrä muistia, joten se pystyy käsittelemään vaativampiakin tehtäviä.

Tämä Dell Latitude -kannettava tarjoaa luotettavuutta ja kestävyyttä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin ammattikäyttöön kuin henkilökohtaiseen käyttöönkin. Sen akun kesto on hyvä, joten voit työskennellä pitkiäkin aikoja ilman lataustaukoa.

Plussat:
– Luotettava ja kestävä suorituskyky
– Ohut ja tyylikäs muotoilu
– Terävä ja selkeä näyttö
– Hyvä akun kesto

Miinukset:
– Ei sisällä lisäominaisuuksia, kuten erillistä näytönohjainta tai erikoisoptioita

Yhteenvetona voidaan todeta, että Dell Latitude 7300 on erinomainen kannettava tietokone, joka tarjoaa korkeaa suorituskykyä ja kestävyyttä. Se on hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat tehokasta kannettavaa työskentelyyn tai opiskeluun.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)