Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7300 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7300

Dell Latitude 7300 on kestävä ja suorituskykyinen kannettava tietokone, joka tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan työkalun niin kotikäyttäjille kuin ammattilaisillekin. Tämä Dellin laadukas kannettava tietokone tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet päivittäiseen työskentelyyn.

Dell Latitude 7300 on varustettu tehokkailla komponenteilla, kuten Intelin prosessorilla ja runsaalla muistilla, mikä takaa nopean ja vaivattoman suorituskyvyn. Kannettava tietokone soveltuu erinomaisesti monipuoliseen tiedonkäsittelyyn, kuten multitehtäviin, tiedon analysointiin ja multimediaesitysten luomiseen.

Tämä Dell Latitude -malli tarjoaa myös erinomaisen näyttökokemuksen. Sen selkeä ja tarkka näyttö mahdollistaa tarkan kuvanlaadun ja syvät värit. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan graafiselle suunnittelulle, valokuvaamiselle ja videoiden editoinnille.

Dell Latitude 7300 tarjoaa myös käyttäjälle optimaalisen käyttömukavuuden. Sen ergonominen näppäimistö mahdollistaa miellyttävän ja tehokkaan kirjoittamiskokemuksen. Lisäksi tämä kannettava tietokone on kevyt ja kompakti, mikä tekee siitä helpon liikuteltavan ja sopivan valinnan matkustaville ammattilaisille.

Yhteenvetona Dell Latitude 7300 on luotettava, suorituskykyinen ja monipuolinen kannettava tietokone. Sen tehokkaat komponentit, upea näyttö ja optimaalinen käyttömukavuus tekevät siitä täydellisen työkalun niin päivittäiseen työskentelyyn kuin vaativampaankin tehtävien suorittamiseen. Etsitkö korkealaatuista kannettavaa tietokonetta? Dell Latitude 7300 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)