Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7290 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7290

Dell Latitude 7290 on tyylikäs ja kestävä kannettava tietokone Dellin tunnetulta Latitude-sarjalta. Tämä kompakti ja kevyt malli tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia vaativiin työtehtäviin.

Dell Latitude 7290 -kannettavassa on laadukas rakennelaatu, joka kestää käyttöä pitkään. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana. Laite on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa tarkkaa kuvanlaatua ja selkeää tekstiä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niin toimistotyöhön kuin mobiiliin käyttöönkin.

Dell Latitude 7290 -kannettavan suorituskyky perustuu tehokkaaseen prosessoriin ja runsaaseen määrään keskusmuistia. Tämä mahdollistaa nopeat ja sulavat suoritukset kaikissa päivittäisissä tehtävissä, kuten tiedostojen käsittelyssä, internetin selailussa ja moniajo-ohjelmissa. Malli tarjoaa myös riittävästi tallennustilaa tärkeille tiedostoille ja ohjelmille.

Dell Latitude 7290 -kannettavassa on myös monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Sen pitkä akkukesto mahdollistaa työskentelyn ilman jatkuvaa lataamista. Lisäksi se tarjoaa laajan valikoiman liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portteja ja HDMI-liitännän. Näiden avulla voit liittää laitteeseen helposti erilaisia lisälaitteita, kuten tulostimen tai ulkoisen näytön.

Yhteenvetona Dell Latitude 7290 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone. Sen kompakti koko, kestävä rakenne ja tehokkaat ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan liikkuvalle ammattilaiselle tai opiskelijalle, joka tarvitsee luotettavan ja monipuolisen työvälineen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)