Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7290 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7290

Dell Latitude 7290 on huippuluokan kannettava tietokone, joka tarjoaa korkeaa suorituskykyä ja tehokkaita ominaisuuksia. Tämä kannettava on suunniteltu erityisesti ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän työkumppanin.

Dell Latitude 7290:ssä on tyylikäs ja kestävä muotoilu, joka kestää päivittäistä käyttöä ja kuljetusta. Sen 12,5 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa terävän ja värikylläisen kuvan, joten voit nauttia laadukkaasta katselukokemuksesta työtä tehdessäsi.

Tämä kannettava tietokone on varustettu Intelin tehokkaalla i5-suorittimella ja 8 gigatavun RAM-muistilla, mikä mahdollistaa nopean ja sulavan suorituskyvyn. Voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista ja turhautumista.

Dell Latitude 7290:ssä on myös riittävästi tallennustilaa, sillä siinä on 256 gigatavun SSD-levy. Voit tallentaa suuren määrän tiedostoja, kuvia ja videoita ilman huolta tilan loppumisesta. Lisäksi SSD-levy takaa nopeat käyttöönotto- ja tiedonsiirtoajat.

Tämä kannettava tarjoaa myös monipuoliset liitännät, kuten USB-C, HDMI, USB 3.0 ja Ethernet-portti. Voit helposti liittää ulkoisia laitteita, näyttöjä ja verkkoon, mikä helpottaa työskentelyäsi ja lisää tuottavuuttasi. Lisäksi langaton yhteysvaihtoehto mahdollistaa helpon ja nopean verkkoon yhteyden muodostamisen.

Dell Latitude 7290 on erinomainen valinta ammattikäyttäjille, jotka arvostavat luotettavuutta, suorituskykyä ja kestävyyttä. Sen tyylikäs muotoilu ja erittäin laadukkaat komponentit tekevät siitä luotettavan ja tehokkaan kumppanin työelämässä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)