Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7290 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7290

Dell Latitude 7290 -kannettava on erinomainen valinta liikkuvalle ammattilaiselle. Tämä kompakti ja kevyt kannettava tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia.

Dell Latitude 7290 -mallissa yhdistyvät laatu, tyylikäs muotoilu ja tehokkuus. Vankka rakenne takaa kestävyyden ja luotettavuuden, joten voit luottaa siihen jokapäiväisessä työssäsi. Intel-suoritin yhdessä riittävän muistin kanssa mahdollistaa tehokkaan suorituskyvyn ja saumattoman multitaskauksen.

Tämä Dell Latitude -kannettava tarjoaa myös erinomaisen käyttökokemuksen. Sen mukana toimitetaan korkealaatuinen näyttö, joka takaa terävän kuvan ja tarkan väritoiston. Lisäksi se tarjoaa monipuoliset liitännät, kuten USB-portit, HDMI ja ethernet, jotta voit helposti yhdistää ulkoisia laitteita.

Toimisto-ohjelmistojen kanssa Dell Latitude 7290 -kannettava loistaa. Sen näppäimistö on miellyttävä kirjoittaa, ja sen akunkesto mahdollistaa pitkän työskentelyn ilman keskeytyksiä. Dell Latitude -kannettavat ovat tunnettuja myös hyvästä tietoturvastaan, joten voit luottaa siihen, että tietosi pysyvät suojattuina.

Kokonaisuudessaan Dell Latitude 7290 -kannettava tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä ammattikäyttöön. Sen kompakti koko ja kevyt paino tekevät siitä helposti kannettavan, ja sen monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat tehokkaan työskentelyn missä tahansa. Hanki Dell Latitude 7290, niin saat erinomaisen kumppanin työelämään!

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)