Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet

Tämä Dell Latitude 7212 Rugged Extreme -tabletti on todella kestävä ja luotettava ratkaisu vaativiin olosuhteisiin. Tämä tabletti on suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita ja koviakin iskuja. Sen vankka rakenne ja kestävät materiaalit tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka työskentelevät ulkona tai vaativissa ympäristöissä.
Dell Latitude 7212 -mallissa on laadukas kosketusnäyttö, jonka koko on 11.6 tuumaa. Tabletiin sisältyy myös kynä, jolla voit tehdä tarkkoja ja tarkkoja muistiinpanoja tai piirtää suoraan näytölle. Laaja valikoima liitäntävaihtoehtoja, kuten USB-portit ja microSD-kortinlukija, mahdollistavat tiedonsiirron muiden laitteiden kanssa.
Tämä Dell Latitude -tabletti on varustettu tehokkaalla suorittimella ja riittävällä määrällä muistia varmistamaan sujuva suorituskyky. Voit suorittaa monia tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista tai viivettä.
Huolimatta sen vankasta rakenteesta, tässä tabletissa on myös ohut ja kevyt muotoilu, joka tekee siitä helpon kuljettaa mukana. Sen pitkä akunkesto varmistaa, että voit työskennellä pitkiä päiviä ilman että sinun tarvitsee ladata sitä.
Dell Latitude 7212 Rugged Extreme -tabletti on täydellinen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän tablettiratkaisun. Sen kehittyneet ominaisuudet ja laadukas suorituskyky tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat työskennellä kovemmissa ympäristöissä ilman kompromisseja.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)