Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5590 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5590

Dell Latitude 5590 on monipuolinen kannettava tietokone, joka tarjoaa laadukasta suorituskykyä ja luotettavuutta työelämän tarpeisiin. Tämä Dellin kannettava tietokone on varustettu Intelin tehokkaalla suorittimella, joka takaa nopean ja tehokkaan toiminnan.

Dell Latitude 5590:ssä on selkeä ja tarkka näyttö, joka tekee työskentelystä miellyttävää ja tuottavaa. Lisäksi tässä kannettavassa tietokoneessa on kestävä rakenne, joka kestää päivittäistä käyttöä ja matkustaessa tapahtuvaa käsittelyä.

Dell Latitude 5590:ssä on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten nopea SSD-levy, joka tarjoaa nopean käynnistymisen ja tiedostojen lataamisen. Lisäksi siinä on riittävästi tallennustilaa ja tehokas akku, joka tarjoaa pitkän akunkeston.

Hyvä valinta ammattilaisille ja yrityksille, Dell Latitude 5590 tarjoaa luotettavan ja tehokkaan työkalun päivittäisiin tehtäviin. Sen kompakti muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä myös helposti kannettavan ja kätevän työskennellä missä tahansa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)