Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5590 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5590

Tuotteen perustiedot: Dell Latitude 5590. Dell Latitude -sarjan kannettava tietokone tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä liikkuvalle työvoimalle. Tässä mallissa yhdistyy tehokkuus ja käytännöllisyys, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan liikkuville ammattilaisille. Dell Latitude 5590 tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen ja luotettavan suorituskyvyn päivittäisiin työtehtäviin. Toimisto-ohjelmien käyttö, web-selailu ja moniajo sujuvat vaivattomasti tällä laitteella. Dell Latitude 5590 on luotettava kumppani liikkuvaan työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)