Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5590 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5590

Dell Latitude 5590 on kestävä kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Tämä Dellin Latitude-sarjan malli on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, joten se sopii erinomaisesti ammattikäyttöön ja vaativampiin tehtäviin.

Dell Latitude 5590:ssa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja korkea laatu. Sen kompakti koko ja keveys tekevät siitä helpon ottaa mukaan liikkeelle lähtiessä. Kannettavan tietokoneen näyttö on selkeä ja tarkka, ja se tarjoaa miellyttävän katselukokemuksen niin työtehtävissä kuin vapaa-ajan käytössäkin.

Tehokkaan suorituskyvyn takaavat Dell Latitude 5590:n tehokas prosessori ja riittävästi muistia. Tämä mahdollistaa nopean ja sujuvan työskentelyn erilaisten sovellusten ja tehtävien parissa. Laajennettava tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa tiedostoille, dokumenteille ja muulle sisällölle.

Dell Latitude 5590:ssa on myös erinomainen akunkesto, jonka ansiosta voit työskennellä pitkään ilman lataamista. Tämä tekee siitä erityisen kätevän valinnan matkoilla tai tilanteissa, joissa ei ole mahdollisuutta pistorasian läheisyyteen.

Huomattavat plussat Dell Latitude 5590:ssa ovat myös sen monipuoliset liitännät ja kytkettävyys. Laite tarjoaa useita USB-portteja, HDMI-liitännän sekä langattoman lähiverkon tuen. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit helposti kytkeä laitteen muihin laitteisiin ja lisälaitteisiin.

Dell Latitude 5590 sopii erinomaisesti ammattikäyttöön, opiskeluun ja monipuoliseen päivittäiseen käyttöön. Se tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän suorituskykyä, luotettavuutta ja käytännöllisiä ominaisuuksia. Tämä kannettava tietokone on varma valinta niille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja käyttömukavuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)