Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5540 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5540

Tuotteen tiedot: Dell Latitude 5540

Dell Latitude 5540 on laadukas ja luotettava kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkaat suorituskykyominaisuudet. Tämä kannettava sopii erinomaisesti sekä työkäyttöön että henkilökohtaiseen käyttöön.

Dell on tunnettu laadusta ja luotettavuudesta, ja Latitude 5540 ei ole poikkeus. Sen tyylikäs muotoilu ja kestävät materiaalit tekevät siitä vankan ja kestävän valinnan. Kannettavan 15,6 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa selkeän ja terävän kuvan, joten voit nauttia elävästä ja kirkkaasta kuvasta työskennellessäsi tai viihtyessäsi.

Dell Latitude 5540:ssä on tehokas prosessori, joka mahdollistaa sujuvan suorituskyvyn ja nopean toiminnan. Sen avulla voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista tai viivettä. Laitteessa on myös runsaasti tallennustilaa, joten voit tallentaa kaikki tarvitsemasi tiedostot ja dokumentit turvallisesti.

Kannettavaan sisältyy myös monia erinomaisia ominaisuuksia, jotka helpottavat päivittäistä käyttöäsi. Näppäimistön taustavalaistus auttaa sinua työskentelemään hämärässä ympäristössä, ja sisäänrakennettu webkamera mahdollistaa helpon videopuheluiden ja kokousten pitämisen.

Dell Latitude 5540 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan tietokoneen. Sen vankka rakenne ja tehokkaat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen työkäyttöön ja monipuolisiin tehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)