Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5540 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5540

Tuote: Dell Latitude 5540

Dell Latitude 5540 on laadukas kannettava tietokone tehokkailla ominaisuuksilla. Dellin Latitude-sarja tunnetaan luotettavuudestaan ja suorituskyvystään, ja tämä malli ei tee poikkeusta. Kannettavassa on vankka rakenne, ja se sopii hyvin niin työkäyttöön kuin opiskeluun. Dell Latitude 5540 tarjoaa käyttäjälleen sulavan ja nopean käyttökokemuksen, oli kyse sitten työtehtävistä tai viihteen kuluttamisesta. Tämä malli on hyvä valinta niille, jotka arvostavat laadukasta suorituskykyä ja luotettavuutta kannettavalta tietokoneelta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)