Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5510 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5510

Tuote, joka esitellään tällä URL-osoitteella, on Dell Latitude 5510 -kannettava tietokone. Tämä Dellin valmistama malli tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja monipuolisuuden kaikenlaiseen käyttöön. Dell Latitude 5510 on suunniteltu erityisesti ammattilaisille ja tarjoaa käyttäjilleen kattavan valikoiman ominaisuuksia.

Tämän kannettavan tietokoneen kantavana voimana on tehokas suoritin, joka mahdollistaa sulavan ja nopean suoritustehon. Dell Latitude 5510:ssa on myös laaja valikoima tallennustilavaihtoehtoja, joten voit tallentaa tärkeät tiedostosi turvallisesti.

Kannettava tietokone on varustettu käyttäjäystävällisellä näppäimistöllä, joka takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen. Sen lisäksi tässä mallissa on selkeä ja terävä näyttö, jonka ansiosta voit nauttia visuaalisesta sisällöstä korkealla resoluutiolla.

Dell Latitude 5510:ssa on myös monia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portteja ja HDMI-liitäntä, joiden avulla voit liittää helposti erilaisia laitteita ja näyttöjä. Lisäksi tämä kannettava tietokone tarjoaa luotettavan ja vakio Wi-Fi-yhteyden, joten voit pysyä helposti yhteydessä verkkoon missä tahansa.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 5510 on monipuolinen ja luotettava kannettava tietokone, joka vastaa ammattikäyttäjän tarpeisiin. Sen kompakti koko, suorituskyky ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat tehokasta työkalua työskentelyyn ja vapaa-ajan viettoon.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)