Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Dell Latitude 5490 – i3-8130U/8/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/A2
Dell Latitude 5490 – i3-8130U/8/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
299 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5490 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5490

Dell Latitude 5490 on erittäin luotettava ja monipuolinen kannettava tietokone. Tämä laite on suunniteltu erityisesti vaativiin työtehtäviin, tarjoten korkeaa suorituskykyä ja tehokkuutta. Dell Latitude 5490:ssa yhdistyvät laatu, kestävyys ja tyylikäs muotoilu.

Tämän kannettavan tietokoneen mukana tuleva Intel Core -suoritin takaa saumattoman suorituskyvyn ja nopean käynnistyksen. Tehokkaan suorittimen ansiosta voit suorittaa monia tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista tai jumittumisia. Lisäksi Dell Latitude 5490:ssa on runsaasti tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi ja sovelluksesi turvallisesti.

Kannettavan tietokoneen 14 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa selkeän ja tarkan kuvan. Voit nauttia elävistä väreistä ja terävästä kuvanlaadusta sekä työskennellä tehokkaasti monien ohjelmien kanssa samanaikaisesti. Näytön korkea laatu mahdollistaa myös mukavan ja miellyttävän katselukokemuksen.

Dell Latitude 5490 sisältää myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten langattoman yhteyden, sisäänrakennetut kaiuttimet ja monia erilaisia liitännöiitä. Voit helposti kytkeä laitteen muihin laitteisiin ja siirtää tiedostoja nopeasti ja helposti.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 5490 on luotettava, tehokas ja monipuolinen kannettava tietokone, joka vastaa vaativimpiinkin tarpeisiin. Sen laadukas suorituskyky, tarkka näyttö ja monipuoliset ominaisuudet tekevät tästä laitteesta erinomaisen valinnan niin työkäyttöön kuin vapaa-ajan tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)