Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5440 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5440

Tuotteen brändi ja malli: Dell Latitude 5440.

Dell Latitude 5440 on luotettava ja kestävä kannettava tietokone, joka tarjoaa suorituskykyä ja monipuolisuutta liikkuvalle työskentelylle. Sen kompakti muotoilu tekee siitä sopivan matkakumppanin, ja laadukas näyttö takaa miellyttävän käyttökokemuksen. Dell Latitude -sarjan laitteet tunnetaan luotettavuudestaan ja kestävyydestään, mikä tekee niistä suositun valinnan ammattikäyttöön. Dell Latitude 5440 soveltuu hyvin niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan työvälineen päivittäiseen työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)