Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5430 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5430

Dell Latitude 5430 on korkealaatuinen kannettava tietokone Delliltä. Mallissa yhdistyy luotettavuus ja suorituskyky, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin työ- kuin opiskelukäyttöön. Dell Latitude 5430 tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne tekevät tästä kannettavasta luotettavan kumppanin arkeen. Dell Latitude -malliston laadukkaat materiaalit ja tarkka suunnittelu varmistavat sen pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Dell Latitude 5430:ssä yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikkyys, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan vaativille käyttäjille. Dell Latitude 5430 -kannettava on täydellinen valinta, kun tarvitset luotettavan ja suorituskykyisen tietokoneen päivittäiseen työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)