Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5420 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5420

Tuote on Dell Latitude 5420 -kannettava tietokone. Dell on tunnettu ja luotettava tietokonebrändi, ja Latitude-sarja tarjoaa laadukkaita ja kestäviä kannettavia tietokoneita ammattikäyttöön.

Dell Latitude 5420 on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla suorittimella ja riittävästi muistia, jotta voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti sujuvasti.

Kannettava tietokone tarjoaa myös erinomaisen käyttökokemuksen. Sen selkeä ja tarkka näyttö mahdollistaa miellyttävän katselukokemuksen sekä työskentelyn että viihteen parissa. Lisäksi Dell Latitude 5420 on varustettu kestävällä ja luotettavalla rakenne, joka kestää päivittäistä käyttöä ja matkustelua.

Dell Latitude 5420 sisältää myös monia hyödyllisiä toimintoja ja ominaisuuksia, jotka helpottavat työskentelyä ja parantavat tuottavuutta. Näihin kuuluvat muun muassa monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten USB-portit, HDMI-liitäntä ja SD-kortinlukija. Lisäksi kannettavassa on pitkäkestoinen akku, joka varmistaa tehokkaan käyttöajan ilman tarvetta jatkuvasti ladata sitä.

Dell Latitude 5420 on erinomainen valinta ammattikäyttöön ja tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Sen kestävä rakenne, laadukas näyttö ja monipuoliset toiminnot tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)