Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5410 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5410

Dell Latitude 5410 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone. Tämä Dellin valmistama malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävän rakenteen, joka soveltuu niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Dell Latitude 5410:sta löytyy monipuolinen valikoima ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattikäyttöön.

Dell Latitude 5410:ssä yhdistyvät tehokas suoritin, suuri muistikapasiteetti ja nopea tallennustila. Tämä takaa sulavan ja nopean käyttökokemuksen kaikissa työtehtävissäsi. Kannettavassa on myös monipuoliset liitännät ja laajennusmahdollisuudet, joten voit helposti liittää muita laitteita ja lisätä tarvittavia komponentteja.

Ulkoisesti Dell Latitude 5410 on tyylikäs ja kestävä. Laite on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät päivittäistä käyttöä ja matkustamista. Ergonominen näppäimistö ja tarkka näyttö tekevät työskentelystä mukavaa ja tehokasta. Kannettavan kevyt rakenne helpottaa sen kuljettamista mukana kaikkialle.

Plussat:
– Tehokas suoritin ja suuri muistikapasiteetti
– Monipuoliset liitännät ja laajennusmahdollisuudet
– Kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit
– Ergonominen näppäimistö ja tarkka näyttö
– Kevyt ja helposti kannettava

Miinukset:
– Ei sisäänrakennettua optista asemaa
– Saattaa olla hieman kallis budjettitietokoneeksi

Kokonaisuutena Dell Latitude 5410 on erinomainen valinta, jos tarvitset tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta ammattikäyttöön. Sen suorituskyky, kestävä rakenne ja monipuoliset liitännät tekevät siitä erinomaisen työparin vaativiin työtehtäviin. Kevyt rakenne ja tyylikäs ulkoasu tekevät siitä myös hyvän valinnan matkustaessa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)