Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5410 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5410

Dell Latitude 5410 on kannettava tietokone, joka tarjoaa laadukkaan suorituskyvyn ja luotettavuuden päivittäiseen työskentelyyn. Tämä Dellin valmistama kannettava tietokone sopii erinomaisesti yrityskäyttöön ja tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia.

Dell Latitude 5410:n muotoilu on moderni ja tyylikäs. Sen laadukkaasta materiaalista valmistettu runko kestää kulutusta ja antaa tietokoneelle ammattimaisen ilmeen. Kannettavan tietokoneen näytön koko on optimaalinen, mikä mahdollistaa mukavan työskentelyn ja tehokkaan tietojen käsittelyn.

Tämä Dell Latitude -malli on varustettu tehokkaalla suorittimella, joka takaa nopean ja sulavan käyttökokemuksen. Lisäksi se tarjoaa riittävästi tallennustilaa tärkeille tiedostoille ja sovelluksille. Kannettavan tietokoneen käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen ja tehokas, joka auttaa suorittamaan työtehtävät saumattomasti.

Dell Latitude 5410 sisältää myös monia liitettävyysominaisuuksia, kuten USB-portit, HDMI-liitännät ja langattoman verkon tuki. Tämä mahdollistaa laitteiden kytkemisen helposti ja vaivattomasti. Lisäksi sen pitkä akkukesto takaa, että voit työskennellä pidempään ilman keskeytyksiä.

Dell Latitude 5410:n suorituskykyä ja luotettavuutta voidaan vain kiittää. Sen kestävä rakenne ja laadukkaat komponentit tekevät siitä luotettavan valinnan päivittäiseen työntekoon. Olipa kyseessä sitten laskentatehtävät, tiedostojen käsittely tai multitasking, tämä kannettava tietokone pystyy vastaamaan tarpeisiisi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)