Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5400 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5400

Tuotteen ydinmalli on Dell Latitude 5400. Tämä Dellin kannettava tietokone on luotettava ja suorituskykyinen vaihtoehto ammattikäyttöön. Sen tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne tekevät siitä sopivan vaihtoehdon liikkuvaan työhön.

Dell Latitude 5400:ssa on tehokas suoritin ja riittävästi muistia, joten se selviää vaativistakin tehtävistä. Sen laadukas näyttö tarjoaa kirkkaan ja terävän kuvan, joten voit nauttia viihteestä tai työskennellä tehokkaasti missä tahansa ympäristössä.

Tämä kannettava tietokone tarjoaa myös monipuoliset liitännät, kuten USB-, HDMI- ja Ethernet-portit, joten voit liittää sen helposti erilaisiin laitteisiin ja verkko-ominaisuuksiin. Lisäksi Dell Latitude 5400:n pitkä akunkesto mahdollistaa tehokkaan työskentelyn koko päivän ajan ilman huolta akun loppumisesta.

Plussat:
– Luotettava ja kestävä rakenne
– Tehokas suoritin ja riittävästi muistia
– Laadukas näyttö tarjoaa kirkkaan ja terävän kuvan
– Monipuoliset liitännät helpottavat erilaisten laitteiden yhdistämistä
– Pitkä akunkesto mahdollistaa tehokkaan työskentelyn koko päivän ajan

Miinukset:
– Ei sisällä erillistä grafiikkatehoa vaativiin tehtäviin

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)