Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5400 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5400

Dell Latitude 5400 on erinomainen valinta liikkuville ammattilaisille. Tämä kannettava tietokone tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja käyttömukavuuden päivittäisiin tehtäviin. Dell Latitude -malliston laadukas rakennus ja moderni design tekevät siitä käytännöllisen ja tyylikkään vaihtoehdon. Tämä kannettava sopii erityisesti liikkuville työntekijöille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan työkalun työskentelyyn missä tahansa ympäristössä. Dell Latitude 5400 yhdistää siis tyylikkään ulkonäön ja tehokkaan suorituskyvyn saumattomasti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)