Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5400 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5400

Dell Latitude 5400 on monipuolinen ja luotettava kannettava tietokone. Tämä malli tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja kestävyyttä päivittäiseen käyttöön. Dellin laatu ja luotettavuus näkyvät tässä kannettavassa, joka on suunniteltu kestämään vaativia työympäristöjä.

Dell Latitude 5400:ssa on tyylikäs ja kestävä rakenne, joka tekee siitä hyvännäköisen ja kestävän valinnan. Kannettavaan on integroitu tehokas suoritin, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn monipuolisiin tehtäviin. Lisäksi siinä on runsaasti tallennustilaa tiedostojen säilyttämiseen sekä nopea muisti tehokkaan multitaskauksen mahdollistamiseksi.

Dell Latitude 5400:ssa on myös monipuoliset liitännät, kuten USB-portit, HDMI ja SD-kortinlukija, joiden avulla voit helposti yhdistää ulkoisia laitteita ja lisätä toiminnallisuutta. Lisäksi tietokoneessa on hyvä näppäimistö ja kosketusalusta, mikä tekee siitä miellyttävän käyttää.

Dell Latitude 5400 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen työskentelyyn. Sen kestävä rakenne, suorituskyky ja monipuoliset liitännät tekevät siitä erinomaisen työkalun päivittäisiin tarpeisiin. Olipa sitten kyseessä toimisto- tai opiskelukäyttö, Dell Latitude 5400 tarjoaa luotettavaa ja tehokasta suorituskykyä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)