Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5400 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5400

Dell Latitude 5400 on erinomainen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä. Tämä Dellin valmistama kannettava tietokone on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja se tarjoaa käyttäjälleen monia etuja.

Dell Latitude 5400:ssa on laadukas ja kestävä rakenne, joka kestää kovaakin käyttöä ja matkustamista. Sen kompakti koko ja kevyt paino tekevät siitä täydellisen valinnan liikkuvalle ammattilaiselle. Laadukkaan näytön ansiosta voit nauttia korkealaatuisesta kuvanlaadusta ja tarkasta väritoistosta.

Tämän mallin tehokas suoritin ja riittävästi muistia takaavat, että voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. Lisäksi Dell Latitude 5400:n akkukesto on erinomainen, mikä antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä pitkiä aikoja ilman huolta akun loppumisesta.

Dell Latitude 5400:ssa on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten ergonominen näppäimistö ja tarkka kosketuslevy. Sen lukuisat liitännät ja portit mahdollistavat helpon yhteyden ulkoisiin laitteisiin ja laajentavat sen käyttömahdollisuuksia entisestään.

Vaikka Dell Latitude 5400:ssa on paljon plussia, siinä on myös muutamia miinuksia. Yksi näistä miinuksista voi olla hieman korkeampi hinta verrattuna muihin kannettaviin tietokoneisiin samassa hintaluokassa. Lisäksi joillekin käyttäjille näytön koko saattaa olla hieman pieni, mutta tämä on makuasia eikä vaikuta sen suorituskykyyn tai toiminnallisuuteen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Dell Latitude 5400 on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Sen luotettava laatu, suorituskykyiset komponentit ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan työkalun päivittäisiin tehtäviin. Vaikka se saattaa olla hieman kalliimpi kuin jotkut muut vaihtoehdot, sen tarjoamat edut tekevät siitä hintansa arvoisen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)