Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5320 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5320

Dell Latitude 5320 on Dellin valmistama kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja käyttömukavuuden. Sen kompakti muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan liikkuvalle ammattilaiselle tai opiskelijalle.

Dell Latitude 5320:ssa on tehokas suoritin ja monipuoliset liitännät, jotka mahdollistavat vaivattoman multitaskingin ja tiedonsiirron. Sen käyttöjärjestelmä on luotettava ja turvallinen, mikä takaa suojatun työskentely-ympäristön.

Tämän mallin näyttö tarjoaa kirkkaan ja tarkan kuvan, joka sopii erinomaisesti työskentelyyn ja viihteeseen. Lisäksi kannettavassa on pitkä akunkesto, joka mahdollistaa työskentelyn ilman tarvetta jatkuvasti ladata sitä.

Dell Latitude 5320:ssa on myös ergonominen näppäimistö, joka tarjoaa mukavan ja hiljaisen kirjoituskokemuksen. Lisäksi se sisältää tehokkaan jäähdytysjärjestelmän, joka mahdollistaa hiljaisen käytön pitkilläkin työskentelyjaksoilla.

Plussat:
– Luotettava suorituskyky ja turvallisuus
– Kompakti ja kevyt muotoilu
– Kirkas ja tarkka näyttö
– Pitkä akunkesto
– Ergonominen näppäimistö ja hiljainen käyttöääni

Miinukset:
– Ei mainittavia miinuksia, tämä kannettava tietokone tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia täyttääkseen käyttäjän vaatimukset ja tarpeet.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)