Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5300 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5300

Dell Latitude 5300 on Delli tuotesarjaan kuuluva kannettava tietokone, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja suorituskykyä. Tämä malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön ja tarjoaa luotettavan ja tehokkaan työkalun päivittäisiin tehtäviin. Dell Latitude 5300:ssa on laadukas muotoilu ja kestävä rakenne, joka kestää kovaakin käyttöä.

Kannettavan tietokoneen ydinmalli Dell Latitude 5300 tarjoaa käyttäjälle hyvän suorituskyvyn, joka perustuu tehokkaaseen prosessoriin ja riittävään muistiin. Näin voit käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti ja suorittaa vaativiakin tehtäviä ilman hidastumista.

Dell Latitude 5300:ssa on myös hyvä näyttö, joka tarjoaa tarkan ja selkeän kuvan. Näin voit työskennellä tehokkaasti ja nauttia elävästä kuvasta ja videosta. Lisäksi kannettavassa on kätevä näppäimistö, joka mahdollistaa helpon ja nopean kirjoittamisen.

Dell Latitude 5300:n suurin etu on sen kannettavuus. Kevyt ja kompakti muotoilu mahdollistaa helpon kuljettamisen ja työskentelyn missä tahansa. Voit ottaa kannettavan mukaasi kokouksiin, matkoille tai työskennellä sen avulla kahvilassa tai kotona.

Kannettavan tietokoneen Dell Latitude 5300 pieni miinus voi olla sen hinta, joka saatetaan kokea hieman korkeaksi verrattuna muihin vaihtoehtoihin markkinoilla. Kuitenkin sen laadukas suorituskyky ja kestävä rakenne tekevät siitä hyvän ja luotettavan valinnan ammattikäyttöön.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 5300 on erinomainen valinta ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen suorituskyky, kannettavuus ja laadukas muotoilu tekevät siitä arvostetun työkalun päivittäisiin tehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)