Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5290 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5290

Tässä on Dell Latitude 5290, joka on kevyt ja kannettava tietokone ammattilaisille ja liikematkustajille. Tämä Dellin kannettava tietokone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun päivittäiseen käyttöön.

Dell Latitude 5290 on varustettu tehokkaalla suorittimella ja runsaalla määrällä muistia, joten se pystyy suorittamaan useita tehtäviä kerrallaan ilman hidastumista. Sen kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät siitä helposti kannettavan ja täydellisen kumppanin liikematkoille.

Tämän Dell Latitude -mallin edut eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään suorituskykyyn ja kannettavuuteen. Siinä on myös selkeä ja kirkas näyttö, joka tuottaa tarkan kuvan ja joka sopii erinomaisesti työskentelyyn tai viihdekäyttöön. Lisäksi laitteessa on monia liitäntämahdollisuuksia, joten voit liittää siihen helposti erilaisia laitteita ja tarvikkeita.

Dell Latitude 5290 -kannettavan tietokoneen muotoilu on tyylikäs ja kestävä. Sen kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Tämä tietokone on myös varustettu pitkäkestoisella akulla, joka takaa päivän kestävän akunkeston ilman tarvetta lataamiseen.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 5290 on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta ammattikäyttöön tai liikematkoille. Sen suorituskyky, tyylikäs muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä loistavan valinnan vaativille käyttäjille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)