Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 3490 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 3490

Dell Latitude 3490 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone Dellin suositusta Latitude-sarjasta. Tämä malli tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja soveltuu erinomaisesti sekä työhön että vapaa-ajan käyttöön. Kannettavassa on tyylikäs ja kestävä muotoilu sekä kompakti koko, mikä tekee siitä loistavan valinnan liikkuvalle ammattilaiselle.

Dell Latitude 3490:ssä on Intelin tehokas prosessori, joka varmistaa sujuvan suorituskyvyn kaikissa tehtävissä. Laadukas näyttö tarjoaa selkeän ja terävän kuvan sekä hyvän väritoiston. Tämä kannettava tietokone on varustettu myös riittävällä määrällä muistia ja tallennustilaa, joten voit säilyttää tärkeät tiedostosi turvallisesti.

Kannettavan mukana tulee myös useita liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portteja ja HDMI-liitäntä. Näiden avulla voit helposti liittää laitteen ulkoisiin näyttöihin, tulostimiin ja muihin laitteisiin. Lisäksi Dell Latitude 3490:ssä on pitkäkestoinen akku, joka tarjoaa erinomaisen käyttöajan ilman tarvetta lataukselle.

Vaikka Dell Latitude 3490:ssä onkin monia positiivisia puolia, kannattaa ottaa huomioon myös muutamia haittoja. Tähän malliin ei sisälly erillistä näytönohjainta, joten se ei sovellu erityisen vaativiin grafiikkatehtäviin. Lisäksi kannettava ei välttämättä ole kaikkein kevyin vaihtoehto, mikä kannattaa ottaa huomioon, jos etsit erityisen kevyttä ja kannettavaa laitetta.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 3490 on erinomainen valinta käyttäjälle, joka tarvitsee luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen päivittäiseen työskentelyyn. Sen monipuoliset ominaisuudet ja laadukas suorituskyky varmistavat, että voit hoitaa työtehtävät tehokkaasti ja nauttia samalla laadukkaasta viihdekokemuksesta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)