Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 3301 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 3301

Dell Latitude 3301 on kannettava tietokone, joka tarjoaa korkealuokkaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Dell on tunnettu brändi laadukkaista ja kestävistä tietokoneistaan, ja Latitude 3301 ei ole poikkeus.

Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla prosessorilla, joka takaa nopean ja sulavan toiminnan. Sen kompakti ja kevyt muotoilu tekee siitä ihanteellisen valinnan liikkuvalle ammattilaiselle tai opiskelijalle. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa helposti.

Dell Latitude 3301:ssä on näyttävä ja terävä näyttö, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Voit nauttia elävästä ja värikkäästä kuvasta sekä terävästä tekstin laatukannella.

Tämän tietokoneen tärkein plussa on sen luotettavuus ja kestävyys. Voit luottaa siihen, että se kestää pitkään ja toimii moitteettomasti. Sen akun kesto on myös erinomainen, joten voit käyttää sitä pitkiä aikoja ilman lataamista.

Toisaalta, Dell Latitude 3301:n miinuksena voidaan mainita sen rajallinen tallennustila. Jos tarvitset suurta tallennustilaa suurten tiedostojen, ohjelmien tai median säilyttämiseen, saatat tarvita lisätilaa ulkoisen kiintolevyn tai pilvipalvelun avulla.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 3301 on erinomainen kannettava tietokone, joka tarjoaa laadukasta suorituskykyä ja kestävyyttä. Sen kompakti koko ja kevyt muotoilu tekevät siitä ihanteellisen valinnan mobiilikäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)