Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Alienware m15 R2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Alienware m15 R2

Dell Alienware m15 R2 on tehokas ja kevyt kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille ja vaativiin käyttötarkoituksiin. Tämä kannettava tietokone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopean käynnistyksen, joka mahdollistaa pelaamisen ja työskentelyn ilman viivettä. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Dell Alienware m15 R2 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka vastaa vaativiin käyttötarkoituksiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)