Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Compaq SG3 Series MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Compaq tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Compaq SG3 Series MT

Compaq SG3 -sarjan MT on tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti kotikäyttöön, opiskeluun ja työskentelyyn. Sen avulla voit suorittaa monia tehtäviä, kuten surffata netissä, käyttää toimisto-ohjelmia, katsella elokuvia ja pelata pelejä. Compaq SG3 -sarjan MT on myös helppo käyttää ja ylläpitää, joten se sopii hyvin kaikille käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, Compaq SG3 -sarjan MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)