Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat CHERRY MW 2310 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Cherry tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta CHERRY MW 2310

CHERRY MW 2310 on langaton hiiri, joka on suunniteltu helpottamaan tietokoneen käyttöä. Tämä hiiri on erittäin kätevä, sillä sen avulla voit liikkua tietokoneen näytöllä helposti ja nopeasti. CHERRY MW 2310 on erittäin helppo käyttää ja sen avulla voit tehdä tietokoneen käytöstä entistäkin mukavampaa. Tämä hiiri on erittäin suosittu asiakkaiden keskuudessa sen käytännöllisyyden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Jos etsit langatonta hiirtä, joka on helppo käyttää ja joka helpottaa tietokoneen käyttöä, CHERRY MW 2310 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)