Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat CHERRY DW 3000 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Cherry tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta CHERRY DW 3000

CHERRY DW 3000 on langaton näppäimistö ja hiiri -paketti, joka on suunniteltu helpottamaan tietokoneen käyttöä. Tämä tuote on erinomainen valinta niille, jotka haluavat käyttää tietokonettaan langattomasti ja ilman häiriöitä. CHERRY DW 3000 on helppo asentaa ja käyttää, ja sen avulla voit työskennellä tehokkaasti ja mukavasti. Tämä tuote on erittäin suositeltava kaikille, jotka haluavat parantaa tietokoneen käyttökokemusta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)