Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Cisco Catalyst 2960G tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Cisco Catalyst 2960G

Cisco Catalyst 2960G on kytkin, joka on suunniteltu yrityskäyttöön. Se tarjoaa nopean ja luotettavan verkkoyhteyden useille laitteille samanaikaisesti. Tämä tuote on erittäin hyödyllinen yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaan verkon hallinnan ja turvallisuuden. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos he haluavat parantaa yrityksen verkkoyhteyttä ja varmistaa, että kaikki laitteet toimivat tehokkaasti ja turvallisesti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)