Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Cisco Catalyst 2960 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Cisco Catalyst 2960

Cisco Catalyst 2960 on kytkin, joka on suunniteltu yrityskäyttöön. Se tarjoaa luotettavan ja tehokkaan verkkoyhteyden useille laitteille samanaikaisesti. Tämä tuote on erittäin suositeltava yrityksille, jotka tarvitsevat nopean ja turvallisen verkon. Cisco Catalyst 2960 auttaa parantamaan yrityksen verkkosuorituskykyä ja tehokkuutta. Se on myös helppo asentaa ja käyttää, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Jos haluat parantaa yrityksesi verkkoyhteyttä, Cisco Catalyst 2960 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)