fbpx

Yritysmyynti

Grenius.fi verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman sekä uusia että käytettyjä, kunnostettuja tietokoneita ja muita laitteita. Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24%.
Myyntiehdot ovat erittäin joustavat myös yrityksille: 30-60 päivän vaihto- ja palautusoikeus, 12kk takuu, maksuton toimitus ja tarvittaessa myös palautus. Yksittäiset tuotteet verkkokaupan kautta esim. maksuttomalla Grenius yrityslaskulla (45pv maksuaika). Suuremmista eristä pyydä räätälöity tarjous yritysmyyjiltämme vaikka heti livechatissamme

Hanki laitteet Grenius IT-leasingilla!

Leasing IT -palvelumme tarjoaa yhden markkinoiden edullisimmista ratkaisuista uusien tietokoneiden ja laitteiden hankkimiseen. Uudet laitteet käyttöön alkaen vain senteillä päivässä! Liisaamme nyt myös uusiokäyttöön kunnostettuja käytettyjä yritystietokoneita.

Miksi meiltä?
Toimimme pääsääntöisesti käytettyjen laitteiden kanssa, joten tiedämme niiden todellisen arvon sopimuksenne päättyessä.
Meillä laitteiden jäännösarvo on aina laskettu mukaan leasingsopimuksessa, jonka vuoksi maksat vähemmän.
Joillakin laitteilla, kuten Apple-tietokoneilla ja kalliimmilla Windows koneillakin jäännösarvo voi olla huikea ja säästöt voivat olla erittäin tuntuvia.

Yhteistyössä rahoituskumppaninamme toimii luotettava ja tunnettu, tietotekniikan rahoitukseen keskittynyt Grenke Kysy lisää asiantuntijoiltamme heti vaikkapa livechatissamme.
Voit myös soittaa meille numeroon 010 338 9660 (mpm/pvm) tai jättää yhteydenottopyynnön tästä.

Se minkä arvo nousee, kannattaa omistaa. Se jonka arvo laskee, kannattaa vuokrata.
Leasing on siis yksinkertaistettuna pitkäaikaista vuokraamista.
Valitettavasti uuden tietotekniikan arvo laskee nopeasti, sillä tekniikka kehittyy jatkuvasti, joten leasing on loistava tapa hallita yrityksen pääomaa. Samalla tuleekin huolehdittua siitä, että laitteet ovat aina ajan tasalla. Kerralla ei tarvitse käyttää suurta summaa kalliisiin invesointeihin, vain käytöstä maksetaan. Säästynyttä pääomaa voidaan investoida muualle, kuten markkinointiin tai kehitykseen. Leasingin suosio on jatkuvassa kasvussa.

Helppoa ja vaivatonta
Leasing on ennen kaikkea helppoa ja vaivatonta. Kun otat yhteyttä meihin, kartoitamme tarpeesi ja etsimme tarkoituksiinne parhaat vaihtoehdot, teemme sinulle nopeasti tarjouksen, jonka voit allekirjoittaa sähköisesti heti, jonka jälkeen laitteet lähtevät heti toimitukseen. Koko prosessi voi tapahtua päivässä.
Sopimuksen päättyessä noudamme ja kierrätämme käytetyt laitteet tietoturvallisesti ja maksutta uusiokäyttöön. Elinkaaren loppupään palvelut kuuluvat meillä hintaan. Halutessanne voitte myös lunastaa laitteet edullisesti sopimuksen päättyessä yritykselle omaksi.

Säästät aikaa
Liisaamalla säästätte myös aikaa. Leasingissä voit ulkoistaa kaikki laitteisiin liittyvät asiat meille. Sopimukseen voidaan sisällyttää myös esiasennuksia ja ohjelmistoja. Kanssamme asiointi on helppoa. Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka tuntee tarpeesi ja hoitaa kaikki yrityksesi laiteasiat puolestasi. Näin teillä voidaan keskittyä olennaiseen!

Positiivinen vaikutus yrityksen tunnuslukuihin
Leasing vaikuttaa yrityksen tunnuslukuihin, kuten omavaraisuusasteeseen positiivisesti, toisin kuin esim. pankkilaina. Leasing ei siis rasita yrityksen tasetta. Kaikki leasingkulut ovat myös vähennyskelpoisia verotuksessa!

Laaja valikoima
Toimimme yhteistyössä kaikkien tunnettujen laitevalmistajien kanssa, joten kauttamme on saatavilla nopeasti kaikkien yritysmaailmassa tunnettujen merkkien laitteet, kuten Apple, HP, Fujitsu, Lenovo, Dell, HP, Acer, Asus ja MSI.
Voit alustavasti tutkia laitteita ja hintoja verkkokaupassamme. Kysy asiantuntijoiltamme jos et löydä sopivia laitteita verkkokauppamme puolelta. Yritysmyynnin valikoima on huomattavasti verkkokauppamme valikomaa laajempi.

Grenius Leasing IT -palvelun edut pähkinänkuoressa:

  • Nimetty asiantuntija apunasi aina leasingsopimuksen päättymiseen asti.
  • Ohjelmistot ja palvelut voidaan sisällyttää leasingmaksuun
  • Kulut vähennyskelpoisia verotuksessa
  • Ei huolta laitteiden jälleenmyyntiarvosta.
  • Kilpailukykyinen hinnoittelu
  • Ei rasita yrityksen tasetta
  • Kiinteä kuukausihinta
  • Ripeä palvelu

Hyvitys vanhoista laitteista

Voitte kierrättää vanhat yrityksenne tietokoneet, mobiili- ja IT-laitteet kauttamme. Jos laitteilla on arvoa uusiokäyttöön, voimme hyvittää laitteiden arvon suoraan leasingsopimukselle! Maksamme käytetyistä laitteista markkinoiden parhaan korvauksen.

Takaisinvuokraus

Voitte vapauttaa yrityksen pääomaa myymällä käytetyt laitteet meille. Vuokraamme ne teille takaisin järkevään hintaan. Vuokrauskulut ovat täysin vähennyskelpoisia verotuksessa.