Näitä ostamme

Näitä ostamme

Ostamme kaiken kokoiset erät kaiken kokoisilta yrityksiltä.

Ostamme korkeintaan n. 5 vuotta vanhoja (poikkeuksia toki on) kannettavia tietokoneita, minitietokoneita, tehokkaita pöytätietokoneita, apple-tietokoneita, tabletteja sekä älypuhelimia!

Myös uusia pakkausvaurioituneita, ylijäämävarastoa tai vastaavia uusia tuotteita.

Ostamme myös komponentteja, kuten tehokkaita näytönohjaimia, RAM-muisteja, SSD-Levyjä jne.

Voit myydä meille myös kryptovaluuttojen louhimiseen tarkoitetut laitteet.

HUOM! Ostamme laitteita pääsääntöisesti vain yrityksiltä. Emme siis osta laitteita yksityishenkilöiltä. Poikkeustapauksissa voimme ostaa suuremmat tai arvokkaammat erät myös yksityishenkilöiltä. Kierrätämme kuitenkin myös yksittäiset laitteet tietoturvallisesti uusiokäyttöön, yleensä veloituksetta!

Näitä kierrätämme maksutta

Tietoturvalliseen kierrätykseen ilman erilliskorvausta meille kelpaa hiukan vanhemmatkin kannettavat, minitietokoneet, pöytäkoneet, apple-laitteet ja mobiililaitteet, mutta myös kaikenlainen muu tietotekniikka. Kuten pelikonsolit, palvelimet ja kaikki edellä mainittujen oheislaitteet. Kierrätämme myös erikoisemmat, kuten digital signage-, IoT- & broadcasting- ym. laitteet.

Näiden kierrätyksestä perimme aina maksun

Suuret tulostimet ja faxit, räkki- ja verkkolaitteet tai kaapit, suuret kodinkoneet tai vastaavat. Erikseen sovittaessa voimme noutaa vanhempiakin laitteita muun tavaran yhteydessä tai erillistä kierrätysmaksua vastaan.