fbpx

ISO-sertifioitu IT- ja mobiililaitteiden osto- ja tietoturvallinen kierrätyspalvelu

Ostamme, välitämme ja kierrätämme käytettyjä tietokoneita, puhelimia sekä muuta tietotekniikkaa turvallisesti. ISO-sertifioitu. ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001.

Kustannustehokasta

Maksamme markkinoiden reiluimman hyvityksen käytetyistä laitteista. Yrityksille suunnattu tietoturvanouto on nopea ja usein täysin maksuton palvelu, vaikka laitteet eivät uusiokäyttöön kelpaisivatkaan.

Turvallista

Greniuksella laitteidenne tietoturva on aina taattu ovelta ovelle ja sen jälkeen. Jokaiselle laitteelle tehdään täydellinen tietoturvakäsittelyprosessi alan tiukimpien standardin mukaisesti. Poistamme kaikki tunnisteet ja datan ammattimaisesti. Raportoimme käsittelystä aina nopeasti ja sarjanumerokohtaisesti veloituksetta.

Vastuullista

Meillä on ISO 14001 ympäristösertifikaatti ja olemme mm. WWF:n ystäväyritys. Ydintoimintamme, laitekierrätys on erittäin ympäristöystävällistä. Lähes kaikki laitteet päätyvät uusiokäyttöön. Yhden laitteen kierrättäminen kauttamme säästää vähintään 120 kiloa hiilidioksidipäästöjä ja 240 kiloa fossiilista polttoainetta.

Kuinka palvelu toimii?

Palvelumme on erittäin nopea ja suoraviivainen. Kaikki tämä voi tapahtua vain yhdessä päivässä.
1. Yhteydenotto

1. Yhteydenotto

Kaikki alkaa yhteydenotosta. Soita, lähetä sähköpostia, ota yhteyttä live-chatissanne tai lähetä tarjouspyyntö sivuston alalaidasta. Asia saadaan usein aukioloaikoinamme vireille muutamassa minuutissa. Jos emme ole paikalla, palaamme asiaan heti seuraavana arkipäivänä.

2. Tilannekartoitus

2. Tilannekartoitus

Kyse voi olla käytettyjen laitteiden myynnistä, kierrätyksestä, käytettyjen tai uusien laitteiden hankinnasta tai muusta. Kartoitetaan siis tilanne ja tarpeet. Kerro yhteydenotossasi hieman, minkälaisesta tapauksesta on karkeasti kyse.

3. Tarjous

3. Tarjous

Räätälöimme teille alustavan tarjouksen ja tarvittaessa palvelusopimuksen. Tässä vaiheessa voimme halutessanne neuvotella myös jatkuvasta palvelusta tai vaihtoehtoisesti sovimme kanssanne kertaluontoisesta erillisnoudosta.

4. Nouto

4. Nouto

Laitteet noudetaan päivän tai parin varoitusajalla, usein palvelu on asiakkaalle täysin maksuton. Emme siis veloita erikseen noudosta, jos esimerkiksi kierrätettävillä laitteilla on sopivasti arvoa uusiokäyttöön. Laitteet kulkevat tarvittaessa turvarullakkoihin lukittuina turvallisesti suoraan oveltanne meille erilliseen, vartioituun tietoturvahalliimme käsittelyyn.

5. Tietoturvaus

5. Tietoturvaus

Laitteet tietoturvataan alan tiukimman NIST-800-88 standardin mukaisesti joko tallennusmediat kolmeen kertaan ylikirjoittamalla ja tarvittaessa salaamalla tai fyysisesti pikkusilpuksi murskaamalla. Tietoturvauspalvelu on asiakkaalle täysin maksuton. Emme siis veloita erikseen tietoturvauksesta, jos esimerkiksi kierrätettävillä laitteilla on sopivasti arvoa uusiokäyttöön.

6. Sarjanumerokohtainen raportointi

6. Sarjanumerokohtainen raportointi

Raportoimme tietoturvauksesta ja kierrätyksestä sarjanumerokohtaisesti aina. Sarjanumerokohtainen raportointi on asiakkaalle täysin maksuton. Emme siis veloita erikseen raportoinnista koskaan. Raportoimme yleensä alle 2 viikkoa noudosta.

7. Reilu hyvitys

7. Reilu hyvitys

Tässä vaiheessa teemme hyvityksen teille. Alustavaan tarjoukseen on laskettu aina virhemarginaali, joten emme tee vähennyksiä, vaikka laitteissa olisikin pieniä poikkeamia sovittuun.

8. Kierrätys uusiokäyttöön

8. Kierrätys uusiokäyttöön

Laitteet pääsevät uusiokäyttöön. Lähes kaikki laitteet myydään Suomessa grenius.fi verkkokauppamme kautta uusille, tyytyväisille käyttäjille!

9. Otetaan uusiksi!

9. Otetaan uusiksi!

Teemme kertaluontoisia ostoja ja noutoja, mutta jos laitekierrätystarpeenne ovat jatkuvia, voidaan sopia jatkuvasta palvelusta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä vaikkapa heti chatissamme, puhelimitse, sähköpostitse tai pyydä heti tarjous oheisella lomakkeella.

Löydät meidät Espoosta

Grenius Oy
Peuraniitty 5 B 22
02750 Espoo

Soita meille

010 338 9660
Ma - Pe 10:00-16:00
  

Muut kanavat

Saat heti meihin yhteyden live-chatimme kautta. Jos emme ole paikalla, vastaamme viestiinne mahdollisimman pian. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen info@grenius.fi

Pyydä tarjous heti!


    Jos olet myymässä tai kierrättämässä laitteita, liitä halutessasi mukaan tiedostoja. Voit lähettää kuvia tai listauksen laitteista. Näin pystymme heti tekemään alustavan arvion esimerkiksi mahdollisesta hyvityksestä. Liitetiedoston maksimikoko 8mb.