Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat BenQ PD3200Q tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Benq tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta BenQ PD3200Q

BenQ PD3200Q on laadukas tietokonenäyttö, joka on suunniteltu erityisesti graafisille suunnittelijoille ja muille ammattilaisille, jotka tarvitsevat tarkkaa ja luotettavaa värien toistoa työssään. Tämä näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja laajan väriskaalan, joka mahdollistaa tarkan värien toiston ja auttaa tekemään tarkkoja päätöksiä työssä. BenQ PD3200Q on myös ergonominen ja helppo käyttää, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat parantaa työskentelymukavuuttaan ja tehokkuuttaan. Jos etsit laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä, joka vastaa ammattitason vaatimuksia, BenQ PD3200Q on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)