Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Benq GL2460 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Benq tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Benq GL2460

Benq GL2460 on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön ja toimistokäyttöön. Näytön koko on 24 tuumaa ja se tarjoaa terävän kuvanlaadun ja hyvän kontrastin. Benq GL2460 on helppo asentaa ja käyttää, ja se sopii hyvin esimerkiksi pelaamiseen, elokuvien katseluun ja työskentelyyn. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän haluaa parantaa tietokoneensa näyttöä ja nauttia paremmasta kuvanlaadusta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)