Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat BenQ GL2250-T tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon BenQ tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta BenQ GL2250-T

BenQ GL2250-T on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti koti- ja toimistokäyttöön. Näytön koko on 21,5 tuumaa ja se tarjoaa terävän ja selkeän kuvan. Näytössä on myös erilaisia ominaisuuksia, kuten Flicker-free ja Low Blue Light -teknologia, jotka vähentävät silmien rasitusta ja parantavat käyttökokemusta. BenQ GL2250-T on erittäin helppo asentaa ja käyttää, ja se sopii hyvin kaikenlaisiin tietokoneisiin. Jos etsit laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä, BenQ GL2250-T on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)