Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat BenQ G2222HDL tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon BenQ tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta BenQ G2222HDL

BenQ G2222HDL on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön ja toimistotyöhön. Näytössä on terävä Full HD -resoluutio, joka takaa selkeän kuvanlaadun ja tarkat yksityiskohdat. Sen nopea vasteaika tekee siitä myös hyvän valinnan pelaajille ja elokuvien katselijoille. BenQ G2222HDL on energiatehokas ja sen tyylikäs muotoilu sopii hyvin moderniin sisustukseen. Jos etsit laadukasta ja monipuolista tietokonenäyttöä, BenQ G2222HDL on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)