Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Benq BL2480 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Benq tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Benq BL2480

Benq BL2480 on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Sen suuri 24 tuuman näyttö tarjoaa selkeän ja terävän kuvan, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi videoiden katseluun, valokuvien editointiin tai vaikkapa työskentelyyn usean ikkunan kanssa samanaikaisesti. Benq BL2480 on myös erittäin helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin myös aloitteleville käyttäjille. Jos etsit laadukasta ja monipuolista tietokonenäyttöä, Benq BL2480 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)