Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Aten HDMI Splitter tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Aten HDMI Splitter

Aten HDMI Splitter on laite, joka jakaa HDMI-signaalin useampaan laitteeseen. Tämä tuote on erittäin hyödyllinen, jos sinulla on vain yksi HDMI-lähtölaite, mutta haluat käyttää sitä useammassa laitteessa. Esimerkiksi voit jakaa signaalin televisioon ja projektoriin samanaikaisesti. Aten HDMI Splitter on helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa korkealaatuisen kuvan ja äänen. Jos haluat käyttää useampaa HDMI-laitetta samanaikaisesti, Aten HDMI Splitter on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)