Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus Zenbook UX430UN tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus Zenbook UX430UN

Asus Zenbook UX430UN on erinomainen kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille. Tämä tietokone on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana minne tahansa. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan tietokoneen työskentelyyn, opiskeluun tai viihteeseen. Asus Zenbook UX430UN on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten nopealla suorittimella, suurella tallennustilalla ja erinomaisella näytöllä. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja kestävä, joten se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat investoida laadukkaaseen tietokoneeseen. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, Asus Zenbook UX430UN on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)