Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus Zenbook UX430UA tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus Zenbook UX430UA

Asus Zenbook UX430UA on erinomainen kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuville käyttäjille. Se on kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana minne tahansa. Tämä kannettava tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu erinomaisesti monenlaiseen käyttöön, kuten työskentelyyn, opiskeluun ja viihteen katseluun. Sen laadukas näyttö ja äänentoisto takaavat erinomaisen käyttökokemuksen. Asus Zenbook UX430UA on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)