Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus ZenBook UX410U tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus ZenBook UX410U

Asus ZenBook UX410U on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tehokasta tietokonetta työhön tai opiskeluun. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Asus ZenBook UX410U on myös varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten nopealla suorittimella, suurella tallennustilalla ja laadukkaalla näytöllä. Tämä tietokone on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, joka vastaa heidän tarpeisiinsa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)