Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat ASUS Z390-P MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fractal Design tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta ASUS Z390-P MT

ASUS Z390-P MT on erinomainen valinta, jos etsit tehokasta ja luotettavaa emolevyä tietokoneellesi. Tämä emolevy on suunniteltu erityisesti pelaajille ja tehokäyttäjille, jotka tarvitsevat nopeaa suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. ASUS Z390-P MT tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja vakauden, joka mahdollistaa sujuvan pelikokemuksen ja nopean työskentelyn. Emolevyssä on myös monipuoliset liitännät, joiden avulla voit liittää erilaisia laitteita tietokoneeseesi. Jos haluat parantaa tietokoneesi suorituskykyä ja saada enemmän irti pelikokemuksestasi, ASUS Z390-P MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)