Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat ASUS VS228 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta ASUS VS228

ASUS VS228 on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön ja toimistotyöhön. Näytön koko on 21,5 tuumaa ja se tarjoaa terävän kuvanlaadun ja hyvän kontrastin. Näytössä on myös erilaisia säätömahdollisuuksia, kuten kallistus ja korkeuden säätö. ASUS VS228 on erittäin helppo asentaa ja käyttää, ja se sopii hyvin kaikenlaisiin tietokoneisiin. Jos etsit laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä, ASUS VS228 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)