Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus VN289H tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus VN289H

Asus VN289H on laadukas näyttö, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön ja viihdekäyttöön. Sen suuri 28 tuuman näyttö tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen ja sen Full HD -resoluutio takaa terävän kuvanlaadun. Näytössä on myös sisäänrakennetut kaiuttimet, joten erillisiä kaiuttimia ei tarvita. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä näyttö, jos hän haluaa nauttia elokuvista, peleistä ja muusta viihteestä suurella ja laadukkaalla näytöllä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)