Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus VivoBook X411 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus VivoBook X411

Asus VivoBook X411 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen laitteen työskentelyyn, opiskeluun tai viihtymiseen. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Asus VivoBook X411 on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten nopealla suorittimella, suurella tallennustilalla ja laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Tämä tietokone on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)