Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Asus Vivobook S400CA tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Asus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Asus Vivobook S400CA

Asus Vivobook S400CA on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen nopean ja tehokkaan suorituskyvyn. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat kannettavan tietokoneen työskentelyyn, opiskeluun tai viihteeseen. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Asus Vivobook S400CA on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten kosketusnäytöllä, tehokkaalla prosessorilla ja pitkäkestoisella akulla. Tämä tietokone on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)